За нас

Ние сме Office-Friends: онлайн магазин за висококачествено кафе и чаени продукти. Няколко са нещата, които ни мотивираха да поставим началото на “Екватор фуудс” ЕООД. На първо място, разбира се, е любовта ни към кафето и чая, наред със стремежа към търсенето на най-добрия вкус. Нямаше да се чувстваме толкова успешни и удовлетворени от това, което правим, ако го нямаше силното ни желание да предлагаме качествени напитки на достъпни цени. И на последно място, но не по важност, поставяме стремежa ни да предложим максимално функционални решения за офиса с мисъл и за природата. Ние не просто създаваме удобство за нашите клиенти, когато имат нужда от глътка свежест за справяне с напрегнатия ден в офиса, ние се фокусираме и върху природосъобразността. Ето защо ви предлагаме моно дози кафе и кафе на зърна, с цел максимално да редуцираме използването на пластмаса, опазвайки природата и здравето на човека.

Ако също като нас сте страстен почитател на качествените кафе и чай и бихте искали да се насладите на възможно най-добрите продукти, значи сте на правилното място. Предлаганите от нашия онлайн магазин напитки са екологично съобразни, отговарят на най-високите стандарти за качество и се характеризират с неподражаем вкус и свеж аромат.

Да постигнем съвършенство в асортимента на Office-Friends е наш основен приоритет. Мисията ни е да осигурим възможно най-доброто качество, за да удовлетворим вкуса на всеки истински почитател на кафето. Имаме удоволствието да ви представим широка палитра от кафе и чаени продукти, разкриващи своеобразен свят от вкусове и аромати.

В онлайн магазина ни ще намерите кафе продукти и чай от среден и висок клас. Наред с достъпните цени, на които се предлагат, ние се стараем да ви предложим максимална лекота и удобство при онлайн пазаруването. Висококачественото кафе за нас е благороден продукт, за който трябва да се полагат специални грижи. Стараем се селектираме кафени зърна и билки от висок клас, за да се превърнат в освежаващи и ароматни топли напитки за всеки повод.

По този начин се стремим да удовлетворим желанието ви да получите най-добрия вкус - онзи, който познават само почитателите на истинския и неподражаем вкус на кафето и чая. В допълнение ви предлагаме огромно разнообразие от видове кафе и чаени продукти, сред които можете да откриете онези вкус и аромат, за които наистина мечтаете.

В магазина ни ще откриете още и различни полезни аксесоари за приготвянето на любимите ви напитки. Наред с екосъобразни бъркалки, ние предлагаме и различни видове бяла и кафява захар, за да направите още по-приятни миговете с чаша чай, сутрешно или следобедно ароматно кафе.

Независимо на кой от продуктите ни ще се спрете, можете да бъдете сигурни, че предлаганите сортове кафе и чай са наистина специални. Вашата чаша чай или ароматно кафе са не просто напитки, те разказват история, създават емоция и притежават незаменими елегантност, финес и свежест.