Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от "Екватор Фудс” ЕООД или от нейни служители на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти.

Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката. Разходите за доставка се поемат от потребителя и според тарифата на куриерската копмания.


Доставката на поръчки за страната със стойност над 70 лева и тегло до 3 килограма е безплатана до офис на фирма Спиди. Цената на доставка на поръчки под тази стойност е 6.50 лева и се извършва в рамките на 2 до 4 работни дни. Цената на доставката на поръчки с по-голямо тегло или обем се уточняват допълнително според тарифите на куриерските фирми.
Достваката на поръчки за София-град е безплатна при поръчки на стойност над 40 лева и се извършва в рамките на 2 работни дни от получаването на заявката. Цената на доставка на поръчки под тази стойност е 4 лева.

 

Запазваме си правото да поискаме клиентът да заплати целите или частично транспортните разходи за много обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива.