Почивка с чаша кафе - ZEN SOCIAL BREAK

5 март 2021
Почивка с чаша кафе - ZEN SOCIAL BREAK

2020 беше интересна, странна, необикновенна година. Година изпълнена с много емоции - добри и лоши. Година, която ни отне, но и същевременно ни даде много. Година, която със сигурност няма да забравим. “Новото нормално” ни взе свободата. Свободата да общуваме лично, да пътуваме… От друга страна ни даде време да бъдем с близките си, да останем повече време вкъщи. 2020 даде и глътка въздух на природата с т.нар. "локдаун". Но замърсяването на планетата е глобален проблем, който изисква постоянство и с който можем да се справим, само ако всеки даде своя принос за това.

Загрижени за благосъстоянието на хората и природата, ние от Office-friends и Responsa Prevent, решихме да дадем старт на кампанията - #Zen social break - Почивка с чаша кафе. Кафето е най-популярната напитка в света, а ползите от него са многобройни, както и начините за приготвянето му. Колко обаче от тези начини са природосъобразни? Знаете ли, че може да си приготвите кафе с грижа за природата? Да, с биоразградими хартиени моно-дози - бързо, лесно, чисто и еко.

Работата от вкъщи е една от промените, които ни донесе миналата година. Тя обаче има своите плюсове и минуси. Единият и много важен негативен аспект е липсата на онези почивки с колегите, на които си бъбрихме с чаша кафе в ръка. Знаете ли, че тези почивки всъщност са задължителни и са едно от задълженията на всеки работодател във връзка с осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд? С работата от вкъщи обаче, за тези почивки, трябва ние сами да следим и да спазваме.

С кампанията #Zen social break, ние искаме работния процес да бъде освен здравословен и приятен. Сигурно се питате, как може да го постигнем? Благодарение на новите технологии, почивките, могат да бъдат почти както преди. Да, с чаша кафе и сладки приказки онлайн. Звучи ли ви добре? Тогава си направете ароматно кафе, звъннете на колегите и се отпуснете за 10 минути в приятна компания.

Тайният лечител CBD

Какво е CBD и с какво е полезно

прочети още
Пунш с плодов чай и грозде

Студените дни са идеалното време, в което да изпиете чаша пунш сами или в компанията на любим човек.

прочети още