• Начало »
  • Новини »
  • Монодозите - кафето, което ще преобърне представата ви за вкус и удобство

Монодозите - кафето, което ще преобърне представата ви за вкус и удобство

1 юли 2020
Монодозите - кафето, което ще преобърне представата ви за вкус и удобство

Технологиите непрестанно напредват, а с тяхното развитие все повече дейности стават достъпни за обикновения човек в неговия дом или офис. Направата на хубаво кафе също не прави изключение.

 

Ценителите на тази напитка добре познават разликата в продуктите и приготвянето ѝ.. Днес вече перфектното еспресо е възможно, благодарение на монодозите, с които бързо и лесно ще се превърнете в истински бариста и ще създаде своето произведение на изкуството в няколко лесни стъпки.

 

Монодозите се разработват още от края на миналия век, но въпреки това добиват популярност години по-късно, стигайки до наши дни, когато те са по целия свят. Предимствата им са обект на особено внимание от хората, търсещи бърз начин да приготвят своето перфектно кафе. Но наред с това тяхната същност предизвиква много въпроси, които вълнуват всеки настоящ или бъдещ потребител. 

 

Какво представляват монодозите?

 

Това са индивидуално опаковани дози мляно кафе 7 гр., които са перфектни за приготвянето на една ароматна чаша еспресо.

 

Как се запазва кафето?

 

Херметическото запечатване на кафето съхранява неговия аромат до момента на приготвянето, независимо от периода на престой.

 

Как се използват монодозите?

 

Ако разполагате с ръчна кафе машина, монодозите се поставят в ръховатката, в която обикновено слагате мляно кафе и приготвяте.

 

Предимствата на монодозите, които е важно да знаете

 

  • Те са 100% биоразградими и именно техният екологичен характер привлича интереса на хора от цял свят, които ги предпочитат като алтернатива на пластмасовите капсули;
  • Монодозите са по-удобни, защото след тяхната употреба няма нужда да почиствате остатъци, както се случва с мляното кафе, а трябва само да премахнете филтъра;
  • Монодозите са с международен стандарт, което означава, че всички производители предлагат филтърните си дози в едни и същи размери. Това, наред със съвместимостта на монодозите с машина за мляно кафе, не ви ограничава по никакъв начин в избора ви на електрически уред за дома;
  • И последно, но не на последно място, разбира се: монодозите улесняват драстично процеса по варене на кафе. В днешния динамичен свят основната цел на технологиите е да минимизират изразходваното от човека време в подобни дейности. Монодозите се справят чудесно с тази задача, защото сега вашето кафе може да е готово само за секунди.

 

Монодозите BORBONE - правилният избор има значение!

 

Италианците познават вкуса и технологията на добре направеното кафе, а монодозите BORBONE са само поредният пример за това. Благодарение на тях, вече не е нужно да миксирате различни сортове кафе, за да получите желания плътен вкус, защото с монодозите BORBONE той е тук. Те предлагат на своите клиенти богат избор от различни сортове кафе, с които вашата напитка нито ще е прекалено силна, нито прекалено сладка. Избирайки си някой от видовете на тази марка, вие си гарантирате перфектното кафе.

 

Монодозите навлизат все по-осезаемо в ежедневието на съвременния човек. И това съвсем не е случайно. Ако все още не сте ги пробвали, то е време да го направите. Преобърнете представите си за добре приготвено кафе и се насладете на вкус и аромат, които ще запомните за дълго!

Тайният лечител CBD

Какво е CBD и с какво е полезно

прочети още
Пунш с плодов чай и грозде

Студените дни са идеалното време, в което да изпиете чаша пунш сами или в компанията на любим човек.

прочети още
Почивка с чаша кафе - ZEN SOCIAL BREAK

Работата от вкъщи е една от промените, които ни донесе миналата година. Тя обаче има своите плюсове и минуси. Единият и много важен негативен аспект е липсата на онези почивки с колегите, на които си бъбрихме с чаша кафе в ръка. Знаете ли, че тези почивки всъщност са задължителни и са едно от задълженията на всеки работодател във връзка с осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд? С работата от вкъщи обаче, за тези почивки, трябва ние сами да следим и да спазваме.

прочети още